top of page

PALVELUT

Teemme monipuolisesti putkitöitä Helsingin, Espoon, Vantaan ja lähikuntien alueilla. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, huoltoyhtiöitä, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitä. Haluamme olla luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme.

Construction Site

Uudiskohteet

Teemme uudiskohteiden putkitöitä monipuolisesti. Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat pääasialliset alueemme.

 

Valikoimaamme kuuluu niin viemärit, käyttövesi ja lämmityspuoli. Myös ilmanvaihdon asennukset onnistuvat IV-koneelta aina venttiileille asti. Vesikalusteiden asennukset, pintaputkien vedot ja muut viimeistelytyöt hoidamme myös ammattitaidolla.

 

Kysy rohkeasti tarjousta omaan kohteeseen!

Pipes and Pressure

Saneeraus

Meiltä löytyy kokemusta useista saneerauskohteista. Olemme olleet mukana tekemässä erilaisia toimitilamuutoksia, huoneistoremontteja sekä laajennuksia vanhoihin tiloihin.

 

Toimistojen toimitilamuutokset ja käyttötarkoituksen muuttaminen on tuttua puuhaa. Huonejärjestys vaihtuu ja vesipisteitä pitää siirtää. Silloin löydämme ratkaisun, jotta asiakas saa tarvitsemansa.

 

Huoneistoremonttien putkityöt. Oli kyseessä sitten keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai wc remontti. Kaikkiin näihin meillä löytyy vankka kokemus ja osaaminen. Pyrimme aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen tavan toteuttaa putkityöt, kun tehdään remonttia.

Leaky Sink Drain Pipe

Huolto

Kaikki vesikalusteet vaativat ajoittain huoltoa. Milloin on kyseessä vuotava hana tai venttiili. Wc istuin valuttaa jatkuvalla syötöllä. Suihkun veden lämpötila heittelee tai lämminvesivaraajasta tulee vain kylmää vettä.

 

Nämä ovat yleisimpiä kotitalouksien ongelmia talotekniikan puolella. Paitsi, että ne ovat ikäviä riesoja ne myös kuluttavat turhaan energiaa ja kerryttävät vesilaskua. Näihin ongelmiin kannattaa puuttua heti kun ne huomataan.

 

Meidän kauttamme saat tilattua kotisi tai kiinteistösi talotekniikan huollon nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös tilata yleisen kuntokartoituksen kiinteistösi vesilaitteiden kunnosta. Tämän pohjalta teemme huoltosuunnitelman kustannusarvioineen ja kiireellisyystarpeen mukaan.

bottom of page